Nytt prov av ismete

Testade på ismete ännu en gång och blev denna gång lottlös. Men med tanke på kylan och vinden är jag faktiskt glad över det nu med tanke på den skada det gör på gäddans ögon. Ska hålla i hatten nu och vänta till temperaturen går under -5 innan jag prövar lyckan igen. Vädret blev dock lite bättre efter någon timme och bjöd på en skön stund i solen faktiskt.

I materialväg hann jag ju inte pröva mina nya spön ordentligt men en sak är säker. Klassiska angeldon är tusenfalt överlägsna om man jämför dom med de spöhållare jag köpte. Vilket j…..a skräp! Ska fota dom och lägga upp en generell varning här på bloggen.

Såg över mina spön igår och smörjde min jerk-rulle och kan ju lätt erkänna att jag saknar öppna vatten och lite låg vegetation som man kan kryssa draget över för att sedan känna det dubbla krafthugget från en pigg och stor gädda. Den som väntar på något gott väntar alltid för länge, om ni frågar mig.

Skitfiske och lämna bananerna hemma!
Mvh Mini

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s