Får inte till mitt ismete..

Dåliga omen?

Är lite på den låga sidan..
Får bara inte till mitt ismete efter gädda. Hade idag 12 (!!) st angeldon ute och fick inte så mycket som ett hugg… Blandade storlekar på fisk, körde olika djup, nära branter, nära vass, nära utlopp och på djupare vatten. Vad gör jag för fel? Hade även lagt på mjukare tafsar och mindre krokar för att gäddan inte skulle misstänka något och spotta ut anglet.

Och nu ska jag jobba non-stop i 1 och 1/2 vecka vilket driver mig till vansinne! Vill bara upp norrut och bita mig fast i en sjö där jag vet att stor gädda befinner sig och inte komma hem förrän en +10a sitter i knät på mig. Någon som är sugen på att hänga med?

Jag försöker även läsa på om islossning (suget efter jerkfiske är nu inne på kritiska nivåer) och gick igenom SMHI´s tabeller för genomsnittliga datum då isen släpper i mindre sjöar (<10 km2) och det är en bit kvar. Kolla HÄR.
Vi pratar 15e april för oss i Stockholm och 1a maj uppe i KIlafors?! Usch..

Men. Fiske med vänner hägrar ändock och Dalaälven får gärna vara frusen ett tag till då färden bär dit inom nån vecka.
Skulle kanske tagit med bananer idag?

Mvh Mini  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s