Farväl till ismetes-säsongen

on

Nej, nu får det vara nog. Körde mitt sista ismetes-pass här i Stockholm utan att få så mycket som ett hugg. De senaste fem turerna har resulterat i EN gädda upp och har varit en stor besvikelse för mig. Nästa år blir det nya turer helt klart men ska då förändra vissa saker, som t.ex mjukare tafs och bara köra med en tre-krok istället för två.

Skitfiske minst sagt!
😀

Nu bara väntar jag på att få slänga upp båten på taket och bege mig ut på öppna vatten igen. Blir väl om 2-3 veckor så jag ser till att pimpa till min utrustning så länge. Ska fixa några Zam-tails för lite långsammare vår fiske och ett nyttt jerkspö.

Hörs och störs!
Mvh Mini Mats

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s