Underbar dag kring Sollentuna…

on

Hade en härlig lördag i Norrtälje och en om möjligt ännu skönare dag i Sollentuna dagen efter. 12 gäddor upp med en topp på 5.2 kg som kämpade som en 8a. Helt fantastiskt hur aggressivt huggen kommer nu och hur gäddorna kämpar mycket mer!
Den sega gäddan som behövde lockas med långsamma och färgglada Tail-beten är som förbytt och nu hugger de hårt och bestämt på ryckiga Jerk-beten i naturliga färger.

 

 

 

Gäddimitationer och skit-mörten funkar alldeles utmärkt och jag lyckades faktiskt dra 3 gäddor på mitt eget målade Westin drag som jag kallar för Yin-Yang lure 😀

Dagen var varm och mycket behaglig, precis som en skön dag på våren ska vara och gäddorna högg med jämna mellanrum. Den enda slöperioden var mellan 13-15 då det i stort sett inte nappade alls. Totalt sett drog vi upp 18-20 gäddor med flera följen och tappade fiskar. 5 var över 4 kg och de flesta låg runt 2 kg.

Längtar efter fiske efter gös och lite andra arter snart och två av mina kompisar har medlen för att hitta dessa. Nya båtar! Kommer snart med nya rapporter från dom turerna och snart ser ni mig i jakt tillsammans med en av Stockholms nya guide-stjärnor…

😀
Nu tar vi dom!!

Mvh Mini

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s