Näst största gäddan för året

on

Var uppe i en av mina favoritsjöar i Ockelbo och fiskade grunt nära vassen och land när den här glada gäddan smällde på min Rapala Minnow Spoon. Gäddan vägde in på 7.56 och var en riktig kämpe! Skakade faktiskt lite när jag skulle ta upp den och det var inte så lätt i den täta vegetationen och med det faktumet att jag var själv. Men upp kom den och den gick till och med på att vara med på kort. 😀

Har börjat öva mig på att trolla lite mer seriöst och har nu ytterligare drag i lådorna som har hjälpt till att dra gädda.
Mina personliga favoriter är Bomber 16A och Nils Master. Dom går grymt bra i vattnet och krokar säkert.
Har inte fått något större än men det är väl precis som när man startade sitt fiske. Smått och små mängder till en början sen så släpper det. Hoppas jag…

Hoppas ni har en skön fiskesommar. Nu tar vi dom!
Mvh Mini

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s