Flugfiske efter gädda

Hej allihopa!

Jag börjar bli väldigt sugen på att pröva flugfiske efter gädda. Alla som följt mina videos lite har märkt att jag gillar ythugg och fiske i klara vatten och flugfiske ger verkligen resultat med just dessa. Kolla in filmen här så ser ni vad jag menar och kanske själva blir sugna? Om ni har tips på bra flugfiskespön för gädda och bra flugor får ni hemskt gärna tipsa mig.

Mvh Mini

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s