Letar båt!

cresc

 

Håller som bäst på att leta efter båt, landställe eller ny bil 😀

Lutar starkt åt en ny båt för tillfället. Men vet inte riktigt vad jag ska köpa? Funderar på att köpa något enklare men som är dugligt att fiska med, speciellt efter gädda och med jerk då. Någon som har bra tips?  Kanske en Crescent 465 som ovan? Tänkte bygga om den lite själv med en plattform i fören och med ett bra ekolod. Slänga upp den på en trailer och sen bli en riktig hjälte i de svenska sjöarna.

Bor ju i Stockholms innerstad så jag skulle heller inte ha något bra ställe att ställa båten på så jag behöver även tips om lämplig plats där jag kan ställa trailern? Behöver alltså inte båtplats utan bara en trailerplats som är någorlunda säker och nära?

Alla tips mottages med glädje.

Mvh Mini Mats

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s