I saknad av annat..

…så är det ganska kul att drömma om fiskeäventyr med nya drag.

Det har blivit mitt nya utlopp för min fiskelust.
Några nya drag som håller drömmen om fisket vid liv lika starkt som alltid annars.
Köpte idag på mig lite skeddrag av rang och hoppas på nya madamer framöver. Det sjuka är att det är ett sånt givet drag i vilken gäddfiskares arsenal som helst men jag har aldrig fått en riktigt bra gädda på det. (Drog några småstrumpor i början av karriären på ett liten ursäkt till blänke) Trumman och grabbarna i CWC skulle vrida sig i mardrömslik kallsvett om dom hörde dessa ord.

Men nu ska det bli bättring och bot!

Två andra glada nyheter som jag ska fiska över de grunda vikarna i kilafors när vår-vassen knappt står 10 cm över botten är två Walk-the-dog beten som jag tvunget prövade i kastrullen i köket. Dom flöt och blir därmed perfekta ytbeten. Att se en 5+ gädda komma rusande från 6-7 meters håll är bland det bästa jag vet, och med dessa drag hoppas jag bli bjuden på flera sådana tillfällen.

Hur är det för er andra?
Några tips på nya drag därute? Gamla godingar?
Ismete tips?

Känns ensamt just nu..  :´-(

005

004


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s