Grymt fiske med spinnerbait!

on

Hade riktigt bra fiske nu i helgen uppe i Hälsingland. Tog med mig frugan och tre lådor med drag men hade bara behövt två drag i stort sett..

1spinn

2spinn

 

 

Savage gear spinnerbait gick sjukt bra och jag hade en huggsexa med tio gäddor upp på 15 kast och en topp på dryga 6 kg. Totalt drog jag 35 gäddor och har nu bara 29 kvar till det klassiska målet på 100 gäddor per år är fixat. 😀

Gädda4

 

Har lyckats filma när jag försöker lura en lite större gädda med en Buzzer för att sedan byta till ett spinnerbait och krokar gäddan på första kastet! Sjukt kul film som självklart ska komma upp här.

Sista dagen (idag söndag) så hade jag redan 30 gäddor upp men ville ändå prova min favoritvik där jag alltid drar minst en gädda över 5 kg. Så jag övertalade tjejen att hon behövde sitta i bilen och plugga och begav mig ut en sista gång innan jag skulle hem. 20 minuter senare satt jag med en 6 kg gädda i båten 😀

Gädda6,2

Har varit en underbar helg och nu ser jag fram emot ännu fler äventyr med spinnerbait slutet av linan. Mer gädda står nog helt klart på menyn!

Mvh Mini

2 kommentarer Lägg till

 1. Hampus skriver:

  Tjenare! Halkade in på din sida efter att ha surfat runt på Youtube letandes efter lite filmer på Buzzern! Var själv uppe i Ockelbo i helgen och fiskade av en sjö strax utanför ”da city” vi fiskade av ett grundområde med 35 tagna gäddor ENBART på Buzzern, de flesta kring 1.5 till 2 kilo men några fina kring 5 🙂

  Kul att se fler som gillar detta magnifika drag då de flesta av mina polare fnyser åt mig och ber mig ta fram Zonkern istället ”för den där lilla skiten” !

  Mvh
  Hampus

 2. matspt skriver:

  Tack tack.. Men kolla in min nya film om andra, större spinnerbaits.. Mvh Mini Mats

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s