Förberedelserna fortsätter..

Har nu handlat klart det material jag tror mig behöva för att dra lite nya personbästa i veckan som kommer (vet ju inte för jag har aldrig provat den här typen av fiske).
Det har verkligen inte varit billigt men har haft tur med bra hjälp från Berras och CA Karlsson.

1374495724748

1374498702143

1374504176063

Nya saker som jag fixat är Häckler till betesfisk och mer jiggar. Har även fixat nya lådor, till utrustning som krokar, ringar osv, från Clas Ohlsson (Tactix).  Riktigt bra lådor med greppvänligt handtag och optimala lådor (justerbara) som funkar som en dröm till fiskedrag också. Perfekt om du bara vill ha en smidig låda till båten eller bryggan.

DSC_0044

 

Känns som ett riktigt äventyr det här eftersom den innehåller allt från en ordentlig roadtrip, till extremt fiske, till extrem natur, till nya bekantskaper, till djupa hav, spännande träningsmöjligheter osv osv. Och man kan ju inte ge sig ut på äventyr utan att se till att bilen är i trim! Så det har varit dubbelkoll av olja, däck, el, lysen, spolarvätska och en ordentlig tvätt på det. Så nu är den redo i alla fall!

 

 

Mitt stora problem just nu är att jag inte har mycket att fylla ut dagarna med så tiden går extreeeeeeeeeeeeeemt långsamt. Längtar efter att åka och sitta i båten så fri som man bara kan vara ute till havs med ett spö i händerna.

Men det är inte långt kvar!
Häng med på äventyret här och håll tummarna!

Mvh Mini

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s