Rapport från Sportfiskemässan i Kista 2014

Var idag på Sportfiskemässan och hälsade på massa profiler, tittade på nyheter och fotade.
Trevliga Fisheco mötte upp direkt vid entrén i stort sett och hade roligt i båten som vanligt.

003
Välkända bloggare rapporterade och delade erfarenheter. Roliga Klas från Thepikefather hälsade glatt och vi delade några ord om fisket kring Norrtälje.

004

Ett gigantiskt akvarium möter dig ganska tidigt på mässan och det var barnsligt roligt att se gäddorna stå stilla och självklart se mest coola ut bland de andra fiskarna däruti. Man blev sugen att locka till hugg! Ska bli skönt att åka ut nu både lördag och söndag.

005

006

Välkända ”Trumman” hade fullt upp och diskuterade möjligen blivande produktioner med den alltid så glada Johan Ruhe från Kanalgratis.se. Kul att se dom i farten och få ett verkligt ansikte på några man stirrat på ett antal timmar på youtube.

008

Hasse demade ismetesutrustning för Berras och såg ut att trivas som fisken i vattnet. Han var faktiskt inte ledig en enda gång när jag gick förbi vilket visar att intresset för ismete fortfarande är stort!

010

Betesbyggarna visade vägen och bjöd på privata tips om riggningar och heta färger.

011

Gigantiska bassänger dök upp runt varje hörn och tävlingar i både kastteknik och längd utfördes lite här och var. Kul att se att många fokuserar på att ge barn en rolig upplevelse vilket jag tycker är viktigt på fler sätt än ett.
Får vi ut ungar i naturen så växer ansvarskänslan för att behålla den fantastiska natur vi har bland annat.

013

Claes ”Svartzonker” bjöd på skratt och försäljning av gummibeten.

017

 

Mässans enda stora besvikelse var att The pig-shad inte var till försäljning utan endast fanns som demo. Riktigt trist och lite klumpigt att inte få till den då jag antar att den hade sålt något vansinnigt under dessa tre dagar.
033

Söders sportfiske verkade vara den gladaste montern av alla och till och med Niklas var på strålande humör trots ont i rygg. (Tunga lyft på mässor uppenbarligen.)
Ska bli kul att se hur dom kommer utvecklas i framtiden rent affärsmässigt.

022

024

025

Mässan bjuder på så mycket att se på och jag skulle kunna lägga upp tusentals bilder. Tar med några och hoppas ni tar er dit och upplever resten själva! Nu blir det fiske för min del. Rapporter kommer självklart. Lägg till vår sida på Facebook så får ni bilder och rapporter fortast av alla.

Trevlig helg! (Och skitfiske… ) 😀

027

 

029

032

034

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s