Test av ny utrustning

Var idag ute och testade mitt nya BFT Roots spö (233 cm 7’9″ 170 gr). Spöt är till för att fylla ett tomrum som jag haft gällande både fiskeglädje-kraft-kvalité. Än så länge är jag väldigt nöjd. Parade ihop spöt med min Ambassadeur Predator och har på det sättet fått en riktig kraftkombo! Hoppas på att hinna recensera spöt innan september är slut.image.jpeg

Fisket visade sig vara bra idag också. Sammanlagt drog vi 14 gäddor och Markus putsade på sitt blygsamma årsbästa med en gädda på 5.7 kg. Markus fiskade med Pigg king Hogshads nya jr bete. Gick riktigt bra i vattnet och gav mycket fisk (10 gäddor mot mina 4).

image.jpeg

Jag fiskade med mina nya Black parrot och hade glädjen att snabbt dra en gädda på min härliga Big Bandit. Riktigt kul ythugg där gäddan såg ut som om den spelade munspel med det när den närmade sig båten. Testade även att sätta paddel på en Svartzonker V2tail och fick snabbt gädda även på det.

image

Ser fram emot nästa äventyr med både drag, spö och vänner!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s