Om oss

Hej!

Kul att du vill komma hit. Jag heter Mats Lagerkvist och startade klubben Pike Knights (tidigare Gedifighters) i början av 2012. Syftet är att binda ihop alla mina vänner som jag fiskar med så att vi känner en sammankoppling trots att alla inte känner alla.

 

Fisket är det som binder oss samman.

Jag började fiska som liten men hade ingen i min närhet som kunde ta med mig ut eller visa mig hur det fungerade. Så intresset svalnade tills för några år sedan då jag firade min systers bröllop uppe i norrland.

Amazing.jpg

Under en av kvällarna där åkte vi ut och fiskade gädda och jag fick mitt livs första på kast. Känslan var fantastisk och jag var fast. Totalt.

Nu, flera år senare,  är fisket min stora passion och drivkraft. Och det är denna passion vi presenterar här.

Pike Knights består idag utav mig (Mini)Mackan (Big Mac) och Hendrik.

Mvh Mini Mats

14 kommentarer Lägg till

 1. Henric skriver:

  Hej
  Jag kollar på dina youtube klipp. Så hörde jag att du hyr verkstadsplats. Finns en grej som heter diselverkstan (konstnärsprojekt) Hittar du inget så släng ett sms till 0769009030 (bor inte i Stocholm )

  1. Gedifighters skriver:

   Vart är det? Bor ju i Stockholm så det är svårt att åka långt? Mvh mini

   1. Martin ragneheim skriver:

    Hej söker kontakt med er hör gärna av er till oss på rovfiskjägarna
    https://www.facebook.com/rovfiskjagarna.se/
    Har en grej på gång! God fortsättning på det nya året. Bra jobb ni gör!

 2. Fredrik Stahre skriver:

  Tjena. En passionerad gäddjägare här. Kontaktar dig/er ang beten du gör. Vi kan kanske höras på mail?
  Mvh F Stahre

  1. Gedifighters skriver:

   Kontakta mig på Instagram. Gedifighters.swe
   Mvh mini

 3. Andreas Melker skriver:

  Om du är sugen på fiske någon dag så hör av dig 0707149020. Arbetar i Sollentuna, bor Midsommarkransen. Vore nice! har inte många gäddfiskare bland mina vänner:).

 4. Mikael Genter skriver:

  Hej hur går man med i er Gedifighters klubb?.
  Har tittat på många av dina program på Youtube och måste säga att dom är riktigt bra och intressanta att titta på.
  Har du vägarna förbi Lidköping så är du välkommen i vår och fiska Gädda i Vänern.

  1. Gedifighters skriver:

   Det är tyvärr inte en allmän klubb utan nåt som de jag fiskar med är med i. Stort tack för inbjudan, skulle vara härligt att se vad Vänern kan erbjuda. Mvh mini

 5. Glenn Jonsson skriver:

  Hej Mats,
  Verkligen underhållande videor, har nog kollat de flesta nu. Tänkte bara har försökt klura ut hur man får tag i Erstaviks tailen verkar inte som han har någon hemsida längre och de finns inte i några butiker vad jag kan se eller har jag helt missat något. Har han slutat med tillverkningen? En fråga till dig när du varit vid Muskö har du varit på insidan eller utsidan eller till och med i kanalen.

  1. Gedifighters skriver:

   Tjo!
   Tack för positiv feedback 👍🏻
   Tyvärr verkar Erstavik ha lagt ner. 😩
   Har fiskat över hela Muskö i stort sett (utom de militära skyddsområdena såklart).

   Mvh mini

 6. Per skriver:

  Hej!
  Kul att se dina filmer på youtube.

  Skulle vara kul om du testa bete med och utan hullingar och sen göra en film om det.

  Mvh
  Per

 7. Thomas Eriksson skriver:

  Hej Mats! Jag älskar att fiska gädda och främst med min jerkutrustning.Innehar Strike Pro Contest med en Shimano Catala 301.Brukar fiska med min kompis i dalöälven och har lyckan att han har en båt.Fiskat i många år tillsammans, men för mig under januari 2018 så fick jag en stroke och förlorade synen på båda ögonen och förlorade 90%.När jag jerkfiskade förr stod jag upp på sittplatserna och jerkade.Men nu har jag förlorat min balans förmåga och klarar inte längre att stå på detta vis.Finns det det någon annan teknik man kan använda eller finns det någon som kan tipsa mig.Jerka med spöet i båten är svårt och undrar om det finns någon annan teknik eller om jag ska byta utrustning.

  Mvh Thomas

 8. Martin ragneheim skriver:

  Hej söker kontakt med er hör gärna av er till oss på rovfiskjägarna
  https://www.facebook.com/rovfiskjagarna.se/
  Har en grej på gång! God fortsättning på det nya året. Bra jobb ni gör!

  1. Pike Knights skriver:

   Hej!
   Vi har tyvärr inte Facebook. Kontakta oss gärna på Instagram istället.
   Mvh PK

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s