Om oss

Hej!

Kul att du vill komma hit. Jag heter Mats Lagerkvist och startade klubben Pike Knights (tidigare Gedifighters) i början av 2012. Syftet är att binda ihop alla mina vänner som jag fiskar med så att vi känner en sammankoppling trots att alla inte känner alla.

 

Fisket är det som binder oss samman.

Jag började fiska som liten men hade ingen i min närhet som kunde ta med mig ut eller visa mig hur det fungerade. Så intresset svalnade tills för några år sedan då jag firade min systers bröllop uppe i norrland.

Amazing.jpg

Under en av kvällarna där åkte vi ut och fiskade gädda och jag fick mitt livs första på kast. Känslan var fantastisk och jag var fast. Totalt.

Nu, flera år senare,  är fisket min stora passion och drivkraft. Och det är denna passion vi presenterar här.

Pike Knights består idag utav mig (Mini)Mackan (Big Mac) och Hendrik.

Mvh Mini Mats

9 kommentarer Lägg till

 1. Henric skriver:

  Hej
  Jag kollar på dina youtube klipp. Så hörde jag att du hyr verkstadsplats. Finns en grej som heter diselverkstan (konstnärsprojekt) Hittar du inget så släng ett sms till 0769009030 (bor inte i Stocholm )

  1. Gedifighters skriver:

   Vart är det? Bor ju i Stockholm så det är svårt att åka långt? Mvh mini

 2. Fredrik Stahre skriver:

  Tjena. En passionerad gäddjägare här. Kontaktar dig/er ang beten du gör. Vi kan kanske höras på mail?
  Mvh F Stahre

  1. Gedifighters skriver:

   Kontakta mig på Instagram. Gedifighters.swe
   Mvh mini

 3. Andreas Melker skriver:

  Om du är sugen på fiske någon dag så hör av dig 0707149020. Arbetar i Sollentuna, bor Midsommarkransen. Vore nice! har inte många gäddfiskare bland mina vänner:).

 4. Mikael Genter skriver:

  Hej hur går man med i er Gedifighters klubb?.
  Har tittat på många av dina program på Youtube och måste säga att dom är riktigt bra och intressanta att titta på.
  Har du vägarna förbi Lidköping så är du välkommen i vår och fiska Gädda i Vänern.

  1. Gedifighters skriver:

   Det är tyvärr inte en allmän klubb utan nåt som de jag fiskar med är med i. Stort tack för inbjudan, skulle vara härligt att se vad Vänern kan erbjuda. Mvh mini

 5. Glenn Jonsson skriver:

  Hej Mats,
  Verkligen underhållande videor, har nog kollat de flesta nu. Tänkte bara har försökt klura ut hur man får tag i Erstaviks tailen verkar inte som han har någon hemsida längre och de finns inte i några butiker vad jag kan se eller har jag helt missat något. Har han slutat med tillverkningen? En fråga till dig när du varit vid Muskö har du varit på insidan eller utsidan eller till och med i kanalen.

  1. Gedifighters skriver:

   Tjo!
   Tack för positiv feedback 👍🏻
   Tyvärr verkar Erstavik ha lagt ner. 😩
   Har fiskat över hela Muskö i stort sett (utom de militära skyddsområdena såklart).

   Mvh mini

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s